mosógépszerelő

Nyitvatartás: hétfőtől pétekig: 7:30 - 19:00, hétvégén igény szerint

Whirlpool mosógépe nem indul? Túlságosan zajos? Furcsán berreg? Folyik belőle a víz? Nem tisztítja rendesen ruháit? Esetleg kellemetlen szagokat áraszt? Ha az előbb felsoroltak közül bármelyik problémával áll szemben, akkor a legjobb helyen jár! Csapatunk minden tagja jártas a Whirlpool mosógépek terén, így bármilyen gonddal álljon is szemben, Mi megoldást találunk rá!

Árainkat ügyfeleink igényeihez mérten a legkedvezőbb módon igyekszünk meghatározni, a minőségi alkatrészeket és gépeket igen jó beszerzési áron kínáljuk, a munkadíjakat pedig alacsonyan tartjuk a hosszútávon is jó ügyfélkapcsolatok érdekében!

Megrendelés esetén a kiszállási és bevizsgálási díjakat elengedjük! Árajánlatot a helyszínen adnak szakembereink háztartási gépe bevizsgálás után.

Ha fontos Önnek a megbízható és ügyfélbarát, eredmény, valamit ajánlat, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk hívását!

Megrendelését, érdeklődését emailben is elküldheti!

Várjuk megkeresését a hét minden napján.


mosogepszerviz

Whirlpool mosógépszerelés, Whirlpool mosógép szakszerviz, Whirlpool mosogépjavítás, Mosogatógépszerelés, Klímaszerelés, Szárítógép szerelés, Villanybojler szerelés.

mosogepszerviz

Céginformáció

BPSzerviz

+36 1/421-59596

+36 30/942-2946

info@bpszerviz.hu

Nyitvatartás: 7:30 - 19:00, hétvégén igény szerint!

Gyors kiszállás, szakképzett csapat